Ebesi Sportbarátok Egyesület Labdarúgó Szakosztály
Ebesi Sportbarátok Egyesület Labdarúgó Szakosztály

" ...Foci nélkül lehet élni de nem érdemes..."

Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Menü
 
Edzések

Edzések:

Kedd

Csütörtök

19:00

Füves pálya

 

 
szavazás
Lezárt szavazások
 
Adó 1%

Kedves Sportolónk, Barátunk, Támogatónk, Segítőnk! 

Az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesület 2010 óta közhasznú szervezetként működik, ezért idén lehetősége nyílik a személyi jövedelemadó  1%-át az egyesület javára felajánlani.

Az egyesület tevékenysége és célja, hogy minden sportolni vágyó ebesinek megteremtse a lehetőséget az egészséges életmód és testedzés lehetőségére, valamint színvonalas sportrendezvényeket szervezzen és helyi-, megyei-, országos versenyekre készítse fel a versenyszellemű sportolókat.

Amennyiben támogatni szeretné az Ebesi Sportbarátok Közhasznú Egyesületünket, a rendelkező nyilatkozatott a honlapunkról töltheti le.

Adószámunk: 18998021-1-09 

Köszönettel és tisztelettel:

EBESI SPORTBARÁTOK KÖZHASZNÚ  EGYESÜLET
elnöksége


 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Heti video
 
Szabályzat

Az ebesibsk.gportal.hu felhasználói (továbbiakban: felhasználók) a regisztrációkor megerősítették, hogy jelen szabályzatot kivétel nélkül elolvasták, és igyekeznek azt betartani. Egy-egy esetleges büntetés kiszabásakor a szabályok nemtudására nem lehet hivatkozni!

A szabályzat fő pontjai:
•    Egyetlen moderátor sem köteles beszámolni azzal kapcsolatban, hogy miért töröltek, vagy módosítottak a tag hozzászólásán, profilján, vagy bármi személyes dolgon, amit az adott felhasználóhoz lehet egyértelműen kötni. Valamennyi moderátor igyekszik maximálisan eleget tenni a munkájának, hogy az oldal a lehető legjobb színvonalon és minőségben működhessen. Egyetlen felhasználó sem jogosult arra, hogy nyíltan, a hírek, blogok, egyéb nyilvános tartalmaknál minősítse a moderátor, illetve az oldal szerkesztőinek döntéseit. Amennyiben a felhasználó úgy véli, hogy jogtalanul jártak el vele egy-egy döntésnél, reklamációját az o-laj@freemail.hu e-mail címre várjuk, illetve küldhet belső, privát üzenetet bármelyik szerkesztőnek. Amennyiben a kérdéses incidenseket az illető felhasználó nyilvánosan rendezné le, minden esetben azonnali kitiltást kap!

 

Az oldalon lévő regisztráció véglegesítését, a regisztrációs űrlapon kötelezően kitöltendő normák alapján, az oldal szerkesztői közösen végzik el, erről pedig nem köteles e-mailt, vagy bármilyen üzenetet küldeni a felhasználónak a pozitív elbírálást követően. A már bekerült tagoktól maradéktalanul elvárjuk, hogy hozzászólásaikkal, megnyilvánulásaikkal segítsenek fenntartani az oldal színvonalát. Akik viselkedésükkel, magatartásukkal rombolják a közösséget, illetve akik miatt romolhat az oldal megítélése, a szerkesztők kétféle eljárást alkalmazhatnak: figyelmeztetés, illetve kitiltás. A kettő közötti különbségekről alább adunk részletes tájékoztatást.

Figyelmeztetés, azaz WARN jár az alábbi szabálysértések alapján:

•    Politikai témájú üzenetek. Elfogadjuk, hogy a politika már aktívan közrejátszik az életünkben, de miután jelen esetben sport témájú oldalról beszélhetünk, mindenfajta politikai megnyilvánulást igyekszünk a lehető leggyorsabban száműzni a weboldal valamennyi területéről

.•    Értelmetlen viták szítása: az oldal valamennyi részén (fórum, hírek, blogok) lehetőség van a tárgyilagos, korrekt vitákra, mindenféle sallangoktól mentesen. Amennyiben jól látható, hogy a vita személyeskedés felé hajlik, a vitázó feleket először figyelmeztetésben, később kitiltásban részesítjük.

•    Az ebesisportbaratok.gportal.hu  szidása: először is, mindenkinek tudnia kell, hogy aki dolgozik, az sajnos hibázhat is. A jól megfogalmazott építő kritikákat a szerkesztők a privát postaládájukba várják.

A legsúlyosabb (BAN) jár az alábbi szabálysértésekért:

•    Trágár szavak használata, mások szidalmazása: révén, hogy sportal kapcsolatos közösség vagyunk.  A káromkodás, illetve a nyomdafestéket nem tűrő szavak használatát illetően egy esetben a mérlegelés nélkül zéró toleranciát alkalmazzuk.

•    Rasszizmus: az ebesibsk.gportal.hu nem tolerál semmiféle faji megkülönböztetést. Nem adunk teret a rasszizmusnak, még olyan módon sem, hogy ha valaki viccet akar csinálni bárkinek a származásából.

A szabályzat annak okán került fel, hogy a látogatóinknak olyan közösséget biztosítsunk, ahol jól érzik magukat, ahová szívesen térnek be egy kis vitára, eszmecserére. Minden Ebes szurkolót, és szimpatizánst sok szeretettel várunk az oldalra, annak reményében, hogy egy magas színvonalú magyar közösséget alakíthassunk, ahol a sport a fő téma.

 
   

 
Házi góllövő lista

2014/2015 Bajnokság hamarosan kezdődik

 
következő mérkőzés

2014.06.07 Szombat 17.00

Megyei III.bajnokság

Bajnoki Döntő 2.mérkőzés:

Ebesi KKSE M3 - Ebesi S.B.K.E

 

 

 
Elöző mérkőzés

 

 

 

 
Magyar Kupa
 
Linkek

Ebesi Kultúrális Kht.

Ebesi Sportbarátok

Ebes község

EBESI SBE ÚJ HONLAP

 

 

 

 

 

 

Blogom olvasóit keresi, gyere, Bosch múzeumi élmény is van - Linkinlady    *****    Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Találd meg álmaid otthonát! Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Vasárnapi Regény Kvíz, gyere és válaszolj ;) - Linkinlady    *****    Tiktok,Blog,Hobby - Linkinlady Gyere és olvass    *****    Blogom új olvasóit várja    *****    FPS, TPS, indie és story játékok! Nézõi játékok! Értékes nyeremények! Nézd a streamet és csatlakozz DC közösségemhez! :)    *****    Silver Lovaspark - Legyen neked is saját lovad! Gyere és csatlakozz a G-portál legújabb lóneveldéjéhez! :)    *****    rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu - rh-restart.gportal.hu    *****    Xtina Hungary - Magyarország elsõ számú Christina Aguilera rajongói oldala. KATT!    *****    Blogom új olvasóit várja - Éjszakai Virág Minden ami hobby    *****    Születési horoszkóp, párkapcsolati elemzés, biotérkép, fogamzási és gyermek horoszkóp Február 28 ig. 50% kedvezménnyel!    *****    FARKASMETAL--LAKATOS MUNKA-HAIDEKKER HÁLÓ - FARKASMETAL- HULLÁMRÁCS KAPU,KERÍTÉS-FARKASMETAL-LAKATOS MUNKA    *****    Sok olvasmánnyal,szoftverekkel,horoszkóp megrendelési lehetõségekkel vár a CSILLAGJÖVÕ ASZTROLÓGIA PORTÁL,csak kattints!    *****    CRIMECASESNIGHT - bûntényekkel foglalkozó oldal - CRIMECASESNIGHT    *****    --farkasmetal---Lakatos munka-haidekker kerítés---farkasmetal---haidekker kapu----farkasmetal----Lakatos munka-haidekker    *****    Minden egyben a SKAM sorozatokról - friss hírek, folyamatosan bõvülõ MAGYAR FELIRATOS tartalom - SKAM SKAM FRANCE WTFOCK    *****    Egy horoszkóp elemzés sok rendkívül fontos információt tartalmaz, ezért fontos, hogy megrendeld. Tedd meg minél elõbb!!!    *****    A horoszkóp fontos jelzõrendszer,amit vétek nem használni.Rendeld meg Te is,tudd meg a lehetõségeid a következõ 3 évben!    *****    and i know now that this world will never be enough for me